Προσφορά!

Ghostek Nautical Waterproof Case για Samsung Galaxy S21 Ultra-clear

Original price was: 40,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 39,90€.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 15569

Εξαντλημένο

Η αδιάβροχη θήκη της Ghostek για Samsung Galaxy S21 Ultra , αποτελεί την πιο εξελιγμένη καλοκαιρινή πρόταση που προσφέρει 100% προστασία, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής τους, ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Αυτή η αδιάβροχη, ανθεκτική σε πτώσεις, πλήρως λειτουργική θήκη θέτει τα υψηλότερα πρότυπα σε ότι αφορά την πλήρη προστασία του κινητού σας και σας επιτρέπει να το μεταφέρετε μαζί σας κυριολεκτικά οπουδήποτε! Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, απολύτως διάφανη έτσι ώστε να μην αλλοιώνει την αυθεντική εμφάνιση και το στυλ του smartphone και παράλληλα χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο τη λειτουργικότητά του.

SKU: 15569 Κατηγορία:

Η αδιάβροχη θήκη της Ghostek για Samsung Galaxy S21 Ultra , αποτελεί την πιο εξελιγμένη καλοκαιρινή πρόταση που προσφέρει 100% προστασία, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής τους, ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Αυτή η αδιάβροχη, ανθεκτική σε πτώσεις, πλήρως λειτουργική θήκη θέτει τα υψηλότερα πρότυπα σε ότι αφορά την πλήρη προστασία του κινητού σας και σας επιτρέπει να το μεταφέρετε μαζί σας κυριολεκτικά οπουδήποτε! Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, απολύτως διάφανη έτσι ώστε να μην αλλοιώνει την αυθεντική εμφάνιση και το στυλ του smartphone και παράλληλα χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο τη λειτουργικότητά του.

• Αδιάβροχη IP68
• Σχεδιασμένη για να ικανοποιεί ή και να υπερβαίνει το πρότυπο MIL-STD 810G, για χτυπήματα και πτώσεις από ύψος έως και 2 μέτρων
• Πλήρως στεγανή σε σκόνη, χώμα και χιόνι
• Ελαστική, αντιολισθητική πρόσοψη από υλικό υψηλής ποιότητας
• Μοναδικός, περιστρεφόμενος διακόπτης θέτει το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία
• Το ενσωματωμένο υπερευαίσθητο προστατευτικό οθόνης προσφέρει πλήρη πρόσβαση στην οθόνη αφής
• Πλήρης πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα, τους αισθητήρες, τις κάμερες, τη λειτουργία flash και το Touch ID (συμπεριλαμβανομένης της πλήρους αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων)
• Η τεχνολογία True Sound Acoustics επιτρέπει την ευκρινή μετάδοση ήχου, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ακούει τις κλήσεις, τη μουσική και τα video με ευκολία

Χρώμα

ΔΙΑΦΑΝΟ, ΜΑΥΡΟ

Κατασκευαστής

GHOSTEK

Συμβατότητα

SAMSUNG, SAMSUNG GALAXY S SERIES, SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA 5G

MPN

GHOCAS2723

Αδιάβροχο

ΝΑΙ

Υλικό

TPU ΠΛΑΣΤΙΚΟ