Προσφορά!

Θήκη Clear View Cover flip case Samsung Galaxy A31 (A315F) ρόζ/χρυσό

Original price was: 8,50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,50€.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 7169

Εξαντλημένο

Ο κομψός σχεδιασμός και η πολύ καλή ποιότητα κάνουν τη θήκη μια κομψή προσθήκη στο τηλέφωνό σας. Το εξωτερικό υλικό του πίσω πτερυγίου είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι επίσης ένα ματ υλικό στο οποίο δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα, φαίνεται πολύ κομψό και χάρη στο ότι το τηλέφωνο βρίσκεται σταθερά και με ασφάλεια στο χέρι.

 

SKU: 7169 Κατηγορία:

Θήκη Clear View Cover flip case Samsung Galaxy A31 (A315F) ρόζ/χρυσό

Ο κομψός σχεδιασμός και η πολύ καλή ποιότητα κάνουν τη θήκη μια κομψή προσθήκη στο τηλέφωνό σας.

Το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο από καθρέφτη, ημιδιαφανές πλαστικό και μπορεί να είναι πτερύγιο πολυμέσων για να συμβεί αυτό, σαρώστε τον συνημμένο κωδικό QR που θα σας ανακατευθύνει σε μια δωρεάν εφαρμογή (εφαρμογή στα Αγγλικά)

Χάρη στην εγκατεστημένη εφαρμογή θα μπορείτε να ελέγχετε την ώρα και τις βασικές ειδοποιήσεις και θα μπορείτε να δείτε μια εισερχόμενη κλήση χωρίς να ανοίξετε το flip

(Σημείωση: το μπροστινό πτερύγιο δεν είναι συμβατό με την οθόνη του τηλεφώνου σας. Με το flip κλειστό, το άγγιγμα δεν θα λειτουργήσει και δεν θα λάβετε την κλήση)

Το εξωτερικό υλικό του πίσω πτερυγίου είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι επίσης ένα ματ υλικό στο οποίο δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα, φαίνεται πολύ κομψό και χάρη στο ότι το τηλέφωνο βρίσκεται σταθερά και με ασφάλεια στο χέρι.

Η εσωτερική πλευρά του πίσω πτερυγίου έχει ένα μαλακό, ευχάριστο υλικό που εμποδίζει το ξύσιμο της θήκης του τηλεφώνου

Το πλαίσιο της θήκης στην οποία θα τοποθετηθεί το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας TPU, έχει ενισχυμένα άκρα έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να είναι πλήρως ασφαλισμένο

Η ποιότητα των λεπτομερειών, το μοτίβο της κάμερας είναι τέλειο

Το κάλυμμα είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στην τριβή, τη βρωμιά και άλλες ζημιές.

Χαρακτηριστικά:

– Εξαιρετική απόδοση

– Ακρίβεια λεπτομερειών

– Υψηλή ποιότητα

Χρώμα

ΧΡΥΣΟ/ΡΟΖ

Κατασκευαστής

OEM

Συμβατότητα

SAMSUNG, SAMSUNG GALAXY A SERIES, SAMSUNG GALAXY A31

Υλικό

TPU ΠΛΑΣΤΙΚΟ

MPN

5900495857699