Αποστολές, Επιστροφές & Ακυρώσεις

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση της παραγγελίας σας στην ηπειρωτική Ελλάδα πραγματοποιείται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε δύσβατες περιοχές ή νησιά ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι και μεγαλύτερος.

Συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες

Για την παράδοση των παραγγελιών σας, συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω μεταφορικές εταιρείες:

  • ACS Courier
  • ΕΛΤΑ Courier

Όροι Επιστροφής και Περίοδος Υπαναχώρησης

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας.

Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθεν προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Επιστροφή Χρημάτων

Ο έμπορος οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας. Ο έμπορος όμως μπορεί να σας χρεώσει πρόσθετα έξοδα αποστολής εάν έχετε ζητήσει μη τυποποιημένη παράδοση (όπως επείγουσα παράδοση).

Για τις συναλλαγές με κάρτα, η επιστροφή θα γίνεται πάντα στην ίδια κάρτα που έγινε η συναλλαγή και όχι με άλλον τρόπο (π.χ. μετρητά, μεταφορά χρημάτων κτλ.).

Για ακυρώσεις και επιστροφές ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο (+30) 210 574 4446 ή να στείλετε e-mail στο info@i-fox.gr.