Προσφορά!

Hofi Glass Pro+ Samsung Galaxy Watch 4/5 40MM

Original price was: 7,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,90€.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 13666

Εξαντλημένο

Διαφανές γυαλί, το οποίο αντικατοπτρίζει τέλεια τα εμφανιζόμενα χρώματα και δεν επηρεάζει την ευαισθησία της αφής. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και αλεσμένο γυαλί με πάχος 0,26 mm. Έχει επιφανειακή σκληρότητα (επίπεδο αντίστασης) 9Η, γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακόμη και όταν έρχεται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρι, κλειδιά).

Διαφανές γυαλί, το οποίο αντικατοπτρίζει τέλεια τα εμφανιζόμενα χρώματα και δεν επηρεάζει την ευαισθησία της αφής. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και αλεσμένο γυαλί με πάχος 0,26 mm. Έχει επιφανειακή σκληρότητα (επίπεδο αντίστασης) 9Η, γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακόμη και όταν έρχεται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρι, κλειδιά). Επιπλέον, διαθέτει ελαιόφοβη επίστρωση που ελαχιστοποιεί τα δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλους μολυσματικούς παράγοντες. Το Hofi Pro + προστατεύει τέλεια την πολύτιμη οθόνη σας κατά τη διάρκεια ακραίων σταγόνων. Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά εύκολη και προσβάσιμη σε οποιονδήποτε χρήστη.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
1) Ξεκινήστε την εγκατάσταση στο μπάνιο αμέσως μετά το μπάνιο – ο ατμός θα απορροφήσει όλη τη σκόνη από την ατμόσφαιρα και δεν θα ενοχλήσει την εγκατάστασή σας.

2) Καθαρίστε σχολαστικά και απολιπάνετε την επιφάνεια της οθόνης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να το γυαλίσετε σε λάμψη.

3) Εγκαταστήστε την επίστρωση όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα – μπορείτε να την τοποθετήσετε με δύο φύλλα ταινίας, κολλώντας τα στο πλάι της συσκευής.

4) Απαλλαγείτε από τις φυσαλίδες αέρα ωθώντας σωστά όλο το θέμα σε κυκλικές κινήσεις για αρκετές δεκάδες δευτερόλεπτα. Κάντε το έτσι ώστε το αυτοκόλλητο στρώμα να κολλήσει στην οθόνη όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
– 100% πρωτότυπο
– σκληρότητα 9H
– Κόψτε στο επίπεδο μέρος της οθόνης
– Τα άκρα 2.5D έχουν ωραία αίσθηση
– Πρόσθετο ολεοβικό στρώμα
– Τέλεια διαφάνεια
– Δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα αφής
– Συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
1 x Hofi Glass Pro +
1 x πανί αλκοόλης
1 x στεγνό πανί

Κατασκευαστής

HOFI

Συμβατότητα

SAMSUNG GALAXY WATCH 4/5/5 PRO/6 40MM

Υλικό

GLASS

MPN

6216990213083