Προσφορά!

Θήκη Βιβλίο Book Case Konkis Flip Cover External Battery for Samsung Galaxy S4 (I9500) λευκό

Original price was: 8,90€.Current price is: 7,90€.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 8109

Εξαντλημένο

Προστατέψετε την αγαπημένο σας συσκευή  από χτυπήματα, γρατσουνιές και σκόνη με τη θήκη  Flip Cover! Σχεδιασμένη να ταιριάζει απόλυτα με τη συσκευή σας και να τη διατηρεί λεπτή και κομψή.

Προστατέψετε την αγαπημένο σας συσκευή  από χτυπήματα, γρατσουνιές και σκόνη με τη θήκη  Flip Cover! Σχεδιασμένη να ταιριάζει απόλυτα με τη συσκευή σας και να τη διατηρεί λεπτή και κομψή

To μπροστινό κάλυμμα της θήκης είναι κατασκευασμένo από υψηλής ποιότητας δερματίνη που  εγγυάται την προστασία της οθόνης σε περίπτωση πτώσης ή όταν μεταφέρετε το τηλέφωνο μέσα σε τσάντα. Επίσης, διαθέτει εγκοπές σε όλες τις θύρες του τηλεφώνου, στα πλήκτρα ρυθμίσεων και στην κάμερα, ώστε η συσκευή σας να διατηρεί πλήρως την λειτουργικότητά της. Μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή και τη θήκη ταυτόχρονα. Παρέχει προστασία από υπερφόρτιση. Διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένο διακόπτη τροφοδοσίας που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε γρήγορα τη θήκη μπαταρίας. Η ένδειξη 4 λυχνιών LED δείχνει την κατάσταση ισχύος της θήκης της μπαταρίας. Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά και τις θύρες της συσκευής.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Σχεδιασμός τύπου Flip Cover με εγκοπή στο μπροστινό μέρος
  • Προστατεύει από σκόνη και γρατσουνιές
  • Ανθεκτική με εργονομικό σχεδιαασμό

 

Χρώμα

ΛΕΥΚΟ

Κατασκευαστής

KONKIS

MPN

4053271013825

Συμβατότητα

SAMSUNG, SAMSUNG GALAXY S SERIES, SAMSUNG GALAXY S4

Υλικό

BOOK CASE